lunes, 13 de junio de 2011

JORNADES ROMANES A CREU COBERTA

Interessant proposta la que fa l'Associació de comerciants Creu Coberta, el grup Barcino Oriens i la Fundació Cultural d'Hostafrancs amb l'organització d'aquesta primera edició de les Jornades Romanes. És cert que s'ha possat una mica de moda les reconstruccions històriques i les podem trobar arreu la geografia catalana, algunes d'elles amb força tradició (i èxit), com Tàrraco viva o el Triumvirat mediterrani de l'Empordà, però jo no coneixia de l'existència de cap a Barcelona. Ara no cal desplaçar-nos gaire per gaudir d'un espectacle de gladiadors, una venda pública d'esclaus o una fira i mercat romans.
Si voleu gaudir de tot això, aneu aquest proper cap de setmana a Creu Coberta. Per cert, m'oblidava de dir-vos que hi col.laboren entitats reconegudes com la pròpia Tarraco viva o Magna celebratio (els responsables de les jornades romanes de Badalona).

Tot i així, si voleu saber de bona font què hi trobareu, res millor que donar un cop d'ull al seu programa, http://www.creucoberta.com/descargar.php?carpeta=adjuntos&doc=6_Adjunto.pdf.

No hay comentarios:

Publicar un comentario